Zo werken wij

Oké, je hebt iets leuks gezien in ons portfolio en wilt wat bestellen. En dan?

Helaas hebben wij geen online webshop omdat al onze producten uniek zijn en altijd custom made. Onze werkwijze is daarom vooralsnog als volgt:

  • Jij ziet iets leuks, het is helemaal je smaak. Mail ons dat je dit product graag wilt hebben en indien op voorraad sturen we je een offerte. Na betaling pakken wij het product leuk in en sturen hem naar je toe!
  • Jij ziet iets leuks, maar hebt nét een iets ander idee. Je wilt bijvoorbeeld een andere tekst of liever een andere kleur / materiaal of type vaas. Laat het ons vooral weten via de mail en als wij jouw ideeën kunnen uitvoeren (en daar doen wij ons uiterste best voor!) sturen we je een offerte. Na betaling gaan we met je product aan de slag, we pakken het leuk in en sturen het je op.
  • Onze manier van werken spreekt je aan, maar het product dat je in gedachten hebt zie je nog niet tussen ons portfolio staan. Ook dan nodigen we je van harte uit om ons uit te dagen! Mail ons en we kijken samen wat we kunnen maken om aan jouw wensen te voldoen!

Cadeau geven?

Niets is leuker dan een mooi ingepakt cadeautje uitpakken! Wij besteden daarom altijd veel aandacht aan de verpakking van je product. Als je het product cadeau wilt geven, vertel dit dan even bij je bestelling. We zorgen er dan voor dat het cadeau een extra persoonlijk tintje krijgt.