Dit zijn wij

Even voorstellen!

Wij zijn twee zussen met een liefde voor decoratie in de breedste zin van het woord.

Tessa heeft als Weddingplanner een voorliefde voor alle stylingproducten op het gebied van bruiloften en feesten, terwijl Renée als interieurstyliste i.o. geen genoeg krijgt van alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Decoratie is wat ons verbind!

Pluis & Mier is ontstaan vanuit deze gezamenlijke passie en staat voor stevige producten die dicht bij de natuur staan: het liefst werken we met leer, hout, wol, vilt en linnen. Soms met een stoer en ruw randje: metaal, oud ijzer, beschadigd glas…soms juist heel aaibaar en zacht: wol en vilt ?Vaas Een bosje liefde 1

Onze producten zijn niet allemaal gloedje nieuw: we zijn een voorstander van recycling en bovendien verliefd op alles wat brocante / antiek of verroest is. Daarom maken we bij het ontwerpen van onze producten gebruik van bijvoorbeeld restanten leer, gebruikte laboratoriumflessen (wel grondig gewassen uiteraard) en eenvoudig geperst hout. We houden niet van massa-productie, maar gaan voor kleine oplages.

Dit levert unieke producten op die zowel in huis als op een goed feest heel fijn tot hun recht komen!

Bij de ontwikkeling van onze producten geloven we bovendien in de kracht van de consument. Ideeën, wensen en verzoeken van klanten doen onze handen jeuken en zet ons brein aan tot nieuwe creaties. Zolang het binnen onze filosofie past, maken we dan volledig op maat gemaakte producten, die in elke woning en op elk feest of bruiloft tot zijn recht komen!

Pluis & Mier heeft ons hart veroverd en hopelijk ook snel dat van jou!

renee-en-tessa
Pluis & Mier aan het werk!