Oud & Nieuw

2017!

Maar eerst even terugkijken… In juli 2016 gingen we live en meteen kregen we diverse klantbestellingen. We maakten vazen, waxinelichthouders, Vow-bottle’s, cadeautags, dromenvangers, iPad sleeves / standaards, visitekaartjes mapjes en leren handvatten. Allemaal anders en uniek, gemaakt van natuurlijk materiaal en 2e handsjes. Oud werd nieuw. Wij vinden het prachtig en genieten van ieder moment in ons atelier.

Apothekersfles “Lovepotion”

Nu is het een nieuw jaar en we zitten vol ideeën. Cliché maar waar; geef de kerstboom een plek in de tuin en de gedroogde berenklauw mag weer op z’n vaste plek in de huiskamer…
Maar waar waait pluis dit jaar heen? Allereerst natuurlijk naar waar de ideeën van onze klanten ons brengen, want wij maken (bijna) alles custom made. De eigenwijze mier in ons, zorgt ervoor dat wij niet grens- maar trendverleggend zijn. We doen het gewoon graag nét even anders…

Qua producten hebben we plannen om meer te gaan werken met hout: gebruikt, verouderd, beschadigd en vers uit het bos. Dit werkt mooi in combinatie met ons favoriete vertrouwde leer.
Ook willen wij meer gaan doen met de gepersonaliseerde handvatten:
voor op bijvoorbeeld kastdeurtjes, nachtkastjes, deuren en voor wandplanken.

Ben jij benieuwd naar wat wij maken, volg ons dan op Instagram en Facebook. En loop jij al een tijd woonwinkels af op zoek naar dat ene leuke item (of items) wat dat hoekje in huis af maakt? Let us know! Wij denken héél graag met je mee…

O ja, nu het nog kan; Happy New Year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *